Babor

BABOR is de Duitse beauty-pionier. Sinds de oprichting in 1956 door de biochemicus Dr. Michael Babor is de onderneming voortdurend gericht op innovatie en heeft zich ontwikkeld als baanbreker van de professionele huidverzorging.

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum lukt het sinds meer dan 55 jaar om de geheimen van de natuur in natural hightech-producten te vertalen die natuur en wetenschap verbinden tot een optimale synergetische kwaliteit. De eigen afdeling onderzoek is van oudsher de centrale pijler van de onderneming en verschaft BABOR in de internationale concurrentie een toppositie.

Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten en andere toonaangevende wetenschappelijke instituten en massagespecialisten garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en garanderen alle BABOR producten en behandelingen werkzame performance op het hoogste niveau – voor een zichtbaar verbeterd, duurzaam gezond huidbeeld. Vele van de geselecteerde ingrediënten en werkstoffen zijn van plantaardige oorsprong, fair gehandeld en uit gecontroleerd biologische teelt. Daarbij staat elk product consequent voor Beauty Made in Germany.

Elke afzonderlijke productserie ondergaat vanaf de ontwikkeling in de eigen laboratoria via het vervaardigingsproces tot en met de aflevering een totale kwaliteitscontrole.

Gegevens & feiten
In Aken bevindt zich het hoofdkwartier van de firma Dr. Babor GmbH & Co. KG. In de vestigingsplaats Aken werken in totaal 255 medewerkers en tevens is hier de productie, afdeling onderzoek en ontwikkeling, de directie en de complete logistiek gevestigd. Op het moederbedrijf in Aken worden de 7 dochterondernemingen, de meer dan 60 distribiteurs en alle buitenmedewerkers van de landen Duitsland, Nederland en België begeleid.

BABOR wereldwijd
Wereldwijd wordt BABOR in meer dan 60 landen vertegenwoordigd door distribiteurs en heeft in Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, België, Groot Brittannië, Canada en de USA dochterondernemingen. Regelmatige training in het BABOR trainings- en scholingscentrum bij het moederbedrijf in Aken waarborgt dat de hoogwaardige cosmetica en het bijbehorende advies optimaal over de hele wereld wordt ingezet. Op deze manier overtuigt BABOR duizenden schoonheidsspecialistes over de hele wereld – beautyprofessionals, die zich niet kunnen vergissen.

Maak een afspraak bel +32(0) 472 24 87 00